onsdag 16 februari 2011

Jag gillar One Day

Jag har börjat läsa One Day och måste säga att jag gillar. Det kan ha med min, vid det här laget ganska kända, englands-nostalgi att göra. Det där språket är ju fantastiskt. Och här får vi lite snabb, smart, engelsk konversation på det där sättet som jag är så svag för. Vi rör oss, åtminstone hittills, en del i det fantastiska London. Dessutom tycker jag mig känna de båda huvudpersonerna ganska så bra redan nu. Jag tycker att David Nicholls med små medel har lyckats få fram två hela personligheter. Nu ska erkännas att jag inte hunnit så långt ännu, men jag längtar efter att få veta hur historien utvecklar sig, hoppas och tror att jag kommer att gilla ända till sista sidan. Håll tummarna!

5 kommentarer:

Catrin sa...

jodå jag gillar också, men FANTASTISKT så man går upp i brygga? nä.

Cattis sa...

Sträckläste det hela mer eller mindre. Så jag är mycket nöjd med valet av bok:)

Cattis sa...

Såg just att David Nicholls också skrivit några avsnitt av den superba och eminenta tv-serien Cold Feet. Så ok, jag tror att jag kan ha hittat en ny älskling. Mycket troligt att hans tidigare alster hamnar i påsen från Daunt Books i juni (bland mycket annat såklart)

Catrin sa...

ÅÅÅÅ Cold Feet! Den hade jag glömt att jag gillade! Finnas den på DVD ?

Cattis sa...

Japp! var på vippen att beställa hem den för ett tag sedan. Upptäckte också av en slump att den visas på TV7 sent om kvällarna (har ingen koll på vilka dagar dock)