söndag 20 november 2011

The Literary Gift Company har en ny storkundÄnda sedan jag läste ett tips om om The Literary Gift Company hos Calliope tror jag det var (som förresten välförtjänt blivit utsedd till årets bokbloggare av ViLäser!) - har jag velat köpa något, ja i stort sett allt som saluförs. Nå. 

Å vad skulle jag välja? Jag gick ut lite lätt med att köpa en present till min kollega Jenny som jag visste tyckte att portmonnän med bokstavstryck var fin. 


Gick vidare till broscherna och smyckena och slog till på en skrivmaskinsbrosch med Murakami-citat.

Men sedan var det som att öppna en slussfördämning och jag kunde inte hejda mig, så det blev också ett armband, penguin-pennor, ett pennfodral med scrabble-bokstavs-tryck, ett litet spel som heter Story Cubes, manchettknappar till mannen i form av scrabble-bokstäver (hoppas att han ej läser detta, för de ska han få i födelsedagspresent i stället för en bok som jag önskar läsa, vilket han alltid har fått hittills), och en tejprulle (!) med citat tryckt på. Klick klick klick, och när jag väl och vackert beställt och betalat så var de här godingarna hos mig några dagar senare.

2 kommentarer:

Lovable sa...

Mmm, väldigt vackra saker. Något jag får återkomma till! Tack för det re-bloggade tipset!

Evalinn sa...

Underbart! Jag är fylld av förståelse för ditt klickande! :-)