söndag 22 maj 2011

Frukostklubb i torsdags

ja det här med bloggen som snabbt medium gäller inte riktigt för mig den här veckan ... Var på Breakfast Book Club i torsdags och hade förstås tänkt att blogga om det, men har helt enkelt inte hunnit. Det var kalastrevligt och trots att jag inte hade läst boken som diskuterades hade jag stort utbyte av morgonträffen. En kvinna var vansinnigt bekant - och det visade sig vara Ann-Sofie på ooof bok och inte bara läser jag hennes blogg med stor behållning, vi har även gått samma skrivarkurs för några år sedan.

Några andra bekanta var också på plats och så flera för mig nya ansikten, men alltsammans väldigt trevligt. Och effektivt! De flesta kan inte stanna i mer än en dryg timme, så det gäller att komma igång med diskussionen.

Det var riktigt roligt att bara lyssna för en gångs skull. Inte minst för att alla som hade läst hade så väldigt olika åsikter om boken - Döden av Lukas Moodyson. Två personer älskade boken fantastiskt, någon annan tyckte att det var bland det sämsta hon läst, någon tredje tyckte att det var bra till en början men tröttande sedan.

Petra  - initiativtagare och bloggare på Breakfast Book Club skrev så här om morgonträffen. Och i hennes inlägg är jag med på bild - Petra själv sitter och tittar ber i boken på min bild här ovan.

Så bytte vi lite böcker också - det var ju stora bokbytardagen och jag tillskansade mig Bluffen av Unni Drougge.

1 kommentar:

Ann-Sofie (ooofbok.se sa...

Hej hej Catrin! De där frukostträffarna är så kul! jag hoppas vi ses igen.