söndag 8 maj 2011

Ny läshörna


Jag gillar att läsa på vår balkong, men jag har aldrig haft en riktigt bra stol att sitta i. Så när värmen kom tillbaka den här helgen bestämde jag mig för att ändra på det. Det här är min nya läshörna! Här satt jag i solen igår på dagen, insvept i en filt på kvällen, med min frukost imorse och i solen idag på eftermiddagen. En ny favoritplats helt klart - inte bara för mig utan också för övriga i familjen. Det gäller att vara först på plats!

10 kommentarer:

Emma-Johanna sa...

Vilken dröm! Är så avundsjuk på er som har balkong

Cattis sa...

Ja, det är skönt. SOm ett extra rum på sommaren:)

bokstödet sa...

Vilken härlig läshörna. Hoppas solen lyser på dig under dina lässtunder.

Den besatta sa...

Härligt med balkong! Jag har en trädgård att sitta i, men det är tre trappor ner och blir inte riktigt samma enkla och fria känsla...

Catrin sa...

Oj så fint! Jag har gjort iordning på mina balkonger idag också, men det är inte lika tjusigt. Bänken verkar ju kanon (och lagon liten) - var har du hittat den?

Cattis sa...

@bokstödet: Tack!
@Den besatta: Men tänk att ha en trädgård att sitta i ändå!
@Catrin:På Ikea. Det är en sådan där som man kan lägga ner sina kuddar, filtar och annat i. Finns en liten väska i den liksom. Och stadig är den så att man kan sitta på den. Jag är mycket nöjd och hävdar att jag har första tjing på platsen, eftersom det var jag som kom på och fixade till den.

Bokbabbel sa...

Ser härligt ut, jag saknar vår gamla soliga balkong. Nu har vi en pytteliten trädgård där man kan grilla, men den är rätt skuggig tyvärr

Hanneles bokparadis sa...

Helt underbart.

Catrin sa...

Äpplarö?

Cattis sa...

@Bokbabbel och Hanneles bokparadis: Tack. Vill helst ligga där hela tiden och läsa Siri:)
@Catrin: japp! De har ett rätt bra bord också kan jag tipsa om.