måndag 26 december 2011

Svaret på min egen fråga

Det blev inga hårda klappar under granen för mig i år. I alla fall inte i form av böcker. Eller, ja, det skulle tydligen ha funnits ett egentligen, men det hade också kommit på avigvägar. Så nästa gång vi ses har svärmor ett ex av Tomas Bannerheds Korparna till mig!

En som däremot fick en hel hög med böcker var sonen, vilket glädjer både honom och mig. Vi kan nu se fram emot att läsa till exempel Biografmysteriet (den enda vi inte läst i Lasse Maja-serien), del två i serien om Drakriddaren Tam och vår första Ture Sventon. Inte illa! Och jag så ska jag hämta ut syskonbarnets böcker som nu äntligen dykt upp. I det paketet ligger också böcker till mig - Simon och ekarna (som jag tydligen inte hade sedan tidigare), Och i Wienerwald står träden kvar.

Idag skulle jag egentligen ha åkt in till stan och gått på museum med killarna i mitt liv, men när vi höll på att packa ihop oss bestämde jag mig för att skicka iväg dem på egen hand istället. Jag sätter mig på bästa läsplatsen med Frihet och försvinner in i läskoma. Hittills har jag läst den så ryckigt och jag vill inget inget hellre än att läsa den i lugn och ro och länge, så det blir Annandagens projekt för mig.

3 kommentarer:

Catrin sa...

funderar på om jag kan få låna Ochi Wienerwald av dig när du är klar?

Cattis sa...

Sure! Har dock inte hämtat ut den än, så det kan dröja ett slag.

Catrin sa...

Vill också läsa KORPARNA