måndag 31 augusti 2009

Saknat innehåll

Mitt bokpaket kom i förra veckan, men innehöll bara en del av det jag beställt. Den fina Lennart Hellsings ABC var med och likaså David Eberhards I trygghetsnarkomanernas land. Jag fick också Maggie O'Farrells The distance between us, som jag genast började läsa. Men Jonathan Safran Foers Allt är upplyst och Ian McEwans For You hade på något sätt inte lyckats komma med. Kundtjänst har dock lovat att skicka mig ett nytt paket å det snaraste med mitt saknade innehåll!

Blonde är just nu också på min läslista, men jag måste erkänna att jag inte har kommit många sidor. Det beror dock mest på den mikroskopiskt lilla texten som ofelbart får mig att känna mig sömnig så snart jag öppnar boken. Så här långt tycker jag nämligen att det verkar lovande. Påbörjad är också Ben Okris The Famished Road och den ständiga Half of a yellow sun. Den senare har av mina vänner å ena sidan fått översvallande positiva recensioner, Catrin till exempel, och å andra sidan fått omdömen som urbota tråkig. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, men måste ju läsa ut den så att jag får bilda mig min egen uppfattning.

2 kommentarer:

Jessica (ord och inga visor) sa...

ja, kring såpass hypade böcker är det alltid bäst att bilda en egen uppfattning. Själv hör jag tyvärr till skaran som inte alls tyckte om "en halv gul sol". Men Blonde däremot, är en av mina favoritböcker, så ge den en chans trots pyttetexten. Och trots att jag har för mig att det tog ett tag att komma in i den, för det är verkligen värt det.

Catrin sa...

Som du vet ÄLSKADE jag Blonde. Nu längtar jag efter att tiden ska gå så att jag snart kan läsa om den. Under tiden NJUTER jag av En halv gul sol.