måndag 27 juni 2011

Flippat blev surrealistiskt blev galet blev konstigt


Jag har nu läst ut 1Q84, både första och andra boken. Hade ju en liten paus emellan med bland annat Båten och The Summer without men för att nämna två. Sedan förra veckan någon gång har jag dock helhjärtat ägnat mig åt andra boken av 1Q84 och NU ÄR JAG ARG. Arg för att behöva vänta på den tredje  - för jag har lämnats i sticket.  Nu står jag här med stora förväntningar på trean, sorg över att ettan och tvåan är utlästa och kan inte göra annat än att VÄNTA.

4 kommentarer:

Frossa i böcker sa...

Jag var lite tveksam till ettan, så del två väntar fortfarande i bokhyllan...

Frida sa...

Jag förstår hur du känner. Det är därför jag brukar försöka att vänta med del ett tills alla delarna kommit ut. I alla fall om det är typ tre-fyra böcker. Är det sju böcker eller så brukar jag sätta igång tidigare, men ändå efter att ett par delat har kommit ut. 1Q84 tänker jag alltså vänta med lite till :)

Den besatta sa...

Jag förstår dig och känner igen mig! Vill ha trean nu!

Modernista förlag sa...

Hej Bokbloggare!

Vi på Modernista skulle hemskt gärna vilja lägga till er på vår nya bokbloggslista så att vi kan skicka information om vår kommande utgivning. Just nu har vi en Sommarbazaar som vi gärna vill bjuda in så många människor som möjligt till, men mest av allt arbetar vi med en maffig höstlista som vi är ivriga att få dela med oss av. Där finns det möjlighet att kryssa för böcker ni är intresserade av, så att vi har koll när det blir dags att skicka ut recensionsexemplar.

Om det här låter intressant kan ni väl skicka över er e-postadress till redaktionen@modernista.se så lägger vi in er i registret på en gång och gör utskicket om Sommarbazaaren och höstlistan.

Bästa sommarhälsningar,
Modernista-redaktionen
www.modernista.se

Gå gärna med i vår Facebook-grupp:
http://www.facebook.com/group.php?gid=4730554876