fredag 26 augusti 2011

Niceville har gett mig sömnsvårigheter

... känner mig en smula bovaktig som genomförde min önskan om att ha Niceville som salongsbok utan att ta hänsyn till någon av de andras önskningar. Men jag vet ju att flera i salongen kommer att bli lika förtjust som jag.

Jag köpte som sagt boken i tisdags och började läsa på lunchen. Nu lider jag av svår sömnbrist efter att ha legat uppe halva nätterna och bara läst läst läst. Det var länge sedan jag hittade en sådan bok som jag blev helt uppslukad av och inte kunde lägga ifrån mig. Om det händer även de andra i salongen, ja då måste vi nog tidigarelägga nästa möte för åtminstone jag har snart läst ut boken.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läste den alldeles nyligen också (fast jag läste den på engelska) och jag kan bara instämma. När man har en sådan bok framför ögonen kan man varken äta eller sova ;)

Evalinn sa...

Härligt! :-)

Josefin sa...

Ja! Visst är den bra! Jag hade tur och tajmade in denna bok till ett halsundersökningsbesök på vårdcentralen med många långa väntetider.... Tror att filmen inte på långa vägar kan motsvara boken. Men den kan ju försöka :)