torsdag 1 september 2011

Nu blir det av

Under vårt senaste salongsmöte i förra veckan pratade vi inte bara om The Summer without Men av Siri Hustvedt, som var salongens sommarbok, utan även om annat vi läst i sommar.

Anna-Karin, som liksom jag är oerhört förtjust i Joyce Carol Oates hade äntligen läst Dödgrävarens dotter. Och hon tyckte att den var bland de bästa JCO-verken hon läst. Det gav mig en liten skjuts och nu har jag bestämt mig att det är dags för den för mig också.

Den har stått oöppnad i bokhyllan sedan den kom ut och av olika skäl, kan egentligen inte nämna ett enda, har det inte blivit av. Jag hinner ju inte läsa JCO's böcker i samma takt som de publiceras och det finns många fler, senare utkomna som jag också är väldigt intresserad av att läsa, men nu är det så äntligen dags för Dödgrävarens dotter.

Ska bara läsa ut Det stora huset av Nicole Krauss först.


6 kommentarer:

Evalinn sa...

Den finns på min lista också. :-)

bokstödet sa...

Jag tycker också att Dödgrävarens dotter är en av JCO bästa.

Fru E sa...

Hej Catrin! Hur gick det på Tjejmilen?? Jag satt och väntade vid B och hörde ditt namn ropas upp! :-) Det verkade som om det hade gått ganska snabbt!

Catrin sa...

Fru E, vad kul! Ja de ropade upp mitt namn när jag sprang i mål efter 56 minuter och 22 sekunder. Inte jättesnabbt, men personligt rekord för mig. Känns kalas! Dags att läsa om What I talk about when I talk about Running tror jag visst ...

Fru E sa...

Härligt, Catrin! Vilken fin tid! Grattis!

4rx sa...

Din webbplats innehåller mycket nyttig information och jag är säker på att många människor kommer att gilla det som jag gör. Jag willl hålla besöka din blogg väldigt ofta.