lördag 14 januari 2012

Badkar

Med glädje berättar jag gärna att den här bloggen har fått många fler besökare på sistone. Det är ju kul! Jag startade bloggen mer som ett diskussionsforum, en plats för oss i Wind Up Women att fortsätta våra bokprat i när vi inte träffades. Efterhand utvecklades bloggen där det nu mest är Cattis och jag som skriver inlägg, även om alla de andra förstås har möjligheten att göra det.

Hursomhelst. Det är ju roligt att fler är intresserade av vad vi har att säga om böcker om läsande, men jag undrar om inte de senast tillkomna besökarna ändå har blivit besvikna. Eftersom 27 personer bara den senaste veckan har hittat hit genom sökningen "badkar".

Nå. Då hoppas jag att alla de som söker nytt badkar, information om badkar eller bilder på badkar har blivit inspirerade till läsning. För den som vill veta hur man gör, finns en bra beskrivning på bloggen "Försök att inte se så snygg ut"

2 kommentarer:

Boktokig sa...

Haha... ja, då blir de lite förvånade när de hamnar på er blogg!

Cattis sa...

Haha, det är mitt tjat om läsning i badet! Och snart är det ett minne blott. Tar därför ett bad med bok i hand varenda kväll just nu:)