måndag 6 december 2010

Ännu en Montazami

Minst två av Wind Up Womens deltagare har meddelat att de känner sig som Maria Montazami i frågan om att inte ha läst boken till nästa träff. Och det verkar som om jag också får sällamig till den skaran vad gäller Bockfesten som vi ju ska diskutera nu på torsdag. Jag har läst 100 sidor ungefär och har således drygt 300 kvar och jag känner på mig att jag inte kommer att klara av att klämma hundratalet sidor om dagen denna vecka.

Snabbrecension dessa 100 sidor: Gillar! Särskilt gänger som planerar att mörda Trujillo.

1 kommentar:

Massolit förlag sa...

Hej!

Jag som skriver till dig heter Malin och arbetar på Massolit Förlag.
Jag var inne på er blogg och tyckte den var väldigt intressant… därför mailar jag er.

Massolit Förlag är ett relativt nystartat förlag och vi jobbar mycket aktivt med att lansera nya författare, samt i det arbetet med sociala medier.
I vårt ”stall” finns från Sverige Stefan Tegenfalk och Johannes Källström. Båda har fått utmärkta recensioner tidigare och är aktuella med nya böcker i höst.
Stefan skriver traditionell kriminallitteratur medan Johannes lutar mer åt thriller/skräck.

I vinter kommer vi ut med Fay Weldons biografi samt återutgivning av en Hondjävuls liv och lustar. Strax efter det kommer Ian Samson som i England är ett ”hett” kort på mysdeckar himlen.

Massolit jobbar som sagt aktivt med olika medier och just runt bokbloggande vill vi bränna extra krut. Min fråga till er är om jag får skicka läsex utan kostnad för påseende. Ni är inte tvingade att skriva något, det står er fritt, men om ni vill plita ned några ord på bloggen, ris eller ros, båda är välkommet, blir vi hemskt glada!

Kanske är det så att ni inte alls läser någon typ av de böcker vi jobbar med just nu – glöm detta email då! I dags läget erbjuder vi alltså Stefans Nirvana och Johannes Offerrit.
Om det känns spännande – maila över er postadress.

Tack för att du tog dig tid att läsa mitt email!

Vänliga hälsningar


Malin S
Massolit förlag AB
forlaget@massolit.se