tisdag 15 september 2009

Catrins bokhyllor del 1


Här ett snitt ur "finbokhyllan". Dit kvalificerar man sig om man är en inbunden, skönlitterär bok som ska ägas och förvaltas. Sedan länge är denna hylla TVÄRFULL, varför det sker utrensningar då och då. Utrensningar låter hårt, jag hoppas att böckerna som varit här fått nya goda hem. De är samtliga utom en skänkta till Stadsmissionen.

5 kommentarer:

Mrs. B sa...

Oj, vad fint! En så där välstädad hylla önskar jag mig också. Mina är proppfulla, lager på lager, trots att jag nyss städat i dem. Det är det där med 'utrensning' jag är alldeles för dååålig på. Kudos, till dig! som man säger.

Cattis sa...

Jag är också imponerad, och har alltid varit, av dina välordnade bokhyllor. Här råder mer kaos... och utrensning ägnar jag mig inte åt alls. Inte ens de böcker jag inte vill ha egentligen gör jag mig av med. Jag lever i någon sorts vanföreställning om att alla böcker skall ägas och förvaltas...

Mrs. B sa...

Cattis: så där resonerar jag också. Dessutom inbillar jag mig att jag kommer att behöva de där kassa böckerna någon dag, riktigt till vad vet jag inte - än, haha.

Cattis sa...

Nej, jag har ju liksom tagit in dem i mitt hem och då kan jag ju inte bara kasta ut dem :)

Cattis sa...

Nej, jag har ju liksom tagit in dem i mitt hem och då kan jag ju inte bara kasta ut dem :)